Romaskine Concept 2

Vi tager et kig på en romaskine som du helt sikkert kender fra træningscentre rundt om i landet.

Den pålidelige præstation som Concept 2 romaskiner giver, har gjort dem til verdens mest solgte romaskine i over 40 år. Concept 2 er blevet opdateret og finjusteret gennem tiden, så den hele tiden formår at ligge i toppen over de mest solgte romaskiner.


Anmeldelse af Concept 2 Model D PM5 

Concept 2 Model D er verdens mest solgte indendørs romaskine. Det har fået stor popularitet inden for Crossfit-samfundet, hvor den står som den mest valgte cardio-maskine. Den bruger luftmodstand til at ramme alle fitnessniveauer og er bygget til at holde din levetid ud. Prisen er desuden med til at bevare dens popularitet og kan findes til under 10.000 kr.

KLIK HER OG SE
CONCEPT 2 ROMASKINE

Concept 2 Model D er en populær maskine, fordi den sikrer holdbarhed, ubegrænset modstand og engagerende programmering på et håndterbart prisniveau. Den har en stålramme (lavet i USA) og bruger luftmodstand ved hvert træk.

Fordi luftmodstanden stiger med roerens intensitetsniveau, er Model D velegnet til atleter på alle træningsniveauer. Model D ligger på vores liste over de bedste romaskiner hvert eneste år. En baggrundsbelyst skærm kaldet PM5 giver dig forudindstillede træningsprogrammer og intensitetsniveauer. Det gemmer data som afstand, kalorieforbrænding og tempo. Disse data kan overføres til andre enheder trådløst eller med et USB-flashdrev. PM5s trådløse funktioner understøtter endda pulsovervågning og maskine-til-maskine kapløb.

CONCEPT 2 model D fås i to pulverlaksfarver: lysegrå og sort. 
CONCEPT 2 ligger på ca. 9000,00 kr inkl. fragt.

Lad os se lidt på fordele og ulemper ved romaskinen

Fordelene ved Concept 2 D: Er dette den bedste romaskine til dig? Her er nogle funktioner der gør den til en topsælger.
 • Nem at samle: Det tager kun 25 – 30 min. at samle den.
 • Luftmodstand: Luftmotstandssystemet giver minimal støj, mens du får en behagelig brise. En spjæld lader dig justere luftstrømmen for at ændre følelsen af ​​dine træk og modstanden ændres som reaktion på roerens indsats. Jo mere intenst du trækker, jo mere modstand genereres der. Dette gør model D egnet til såvel nybegyndere som professionelle atleter.
 • PM5 Monitor: Den baggrundsbelyste Performance Monitor 5 (PM5) gør at Concept2 D skiller sig ud fra mængden af andre romaskiner. Det er sofistikeret, men alligevel let at bruge. Det omfatter spil, træning og session feedback. Den trådløse forbindelse gør det nemt at overføre dine træningsdata.
 • Ergonomisk håndtag: Maskinens ergonomiske håndtag har en 10-graders bøjning, som understøtter en naturlig rostilling.
 • Trådløs pulsdata: PM5 arbejder sammen med ATN og Bluetooth for at vise pulsdata.
 • Lav sædeprofil: Sædet er kun 35 cm. fra gulvet.
 • Justerbare fodstøtter: Fodstøtterne kan indstilles til at passe til en bred vifte af skostørrelser.
 • Let at opbevare: Concept2 D romaskinen opdeles i to sektioner for nem opbevaring. Der kræves ingen værktøjer.
 • Høj vægtkapacitet: Den maksimale brugervægt er på hele 225 kg.
 • God garanti: Concept2 Model D er dækket af en begrænset fem års garanti på rammen og to års garanti på computeren og de bevægelige dele.

Ulemper ved romaskinen: Når man overvejer Concept 2 kollektionen, vælger nogle Model E i stedet for Model D, fordi de er mere holdbare ved tungere brug. Her er et par potentielle ulemper ved model D.
 • Størrelsen: Målene er Længde 240 cm. og 61 cm. bred. Dette kræver en del gulvplads, så tag gerne dette med i dine overvejelser.
 • Vedligeholdelsesbehov: Denne romaskine har en god nikkelbelagt kæde. Den er delvist udsat og kræver lejlighedsvis olie. Nogle roere rapporterer, at de har brug for at oliere kæden hver gang for at få den bedste ro-oplevelse.
 • Monitorarmen: Vi kan rigtigt godt lide monitorarmfunktionen, fordi den lader dig bringe skærmen tæt på maskinen eller holde den væk. På andre romaskiner er skærmen fastgjort for langt væk til at være nyttig. Armen er imidlertid af plastik og derfor ikke særlig holdbar. Metalarme anvendes imidlertid på Model E. 

Kort opsummering

Concept 2 model D PM5 er et smart valg til hjemmebrug.

Det er forståeligt nok den mest solgte romaskine i verden, fordi den giver stor værdi, holdbarhed, høj kvalitetsteknik og en brugbar computerskærm. Det er vores favoritmaskine som koster under 10.000 kr. Der findes sikkert mere imponerende romaskiner på markedet, men intet i denne prisklasse kommer tæt på at kune slå Concept 2 D.

Hvor køber jeg en Concept 2 D romaskine?

Synes du at Model D lige præcis den romaskine der passer bedst til dig, så anbefaler vi at du køber den via danske forhandlere. Vi anbefaler en række danske forhandlere, som med garanti kan give dig den bedste service og rådgivning ved køb af træningsudstyr.

Tag et kig inde på Abilica.dk. De har både fysiske butikker hvor du kan teste romaskinen af, samt en god hjemmeside hvor du nemt kan bestille den. Klik på linket for at læse nærmere om Concept2 D romaskinen hos Abilica.dk.

Apuls.dk er en af Danmarks mest populære forhandlere af træningsudstyr. Se om du ikke kan gøre en god handel på en Concept2 D hos dem. Ved at klikke på dette link, så kommer du direkte til produktsiden.

Se også vores samling af tilbud på romaskiner her